ELITE LEAGUE

Elite League: Ο Πανιώνιος μετακομίζει στο γήπεδο του Μίλωνα για τη σεζόν 2023/24

Elite League: Ο Πανιώνιος μετακομίζει στο γήπεδο του Μίλωνα για τη σεζόν 2023/24
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Στη Νέα Σμύρνη, αλλά σε άλλο γήπεδο αναμένεται να αγωνίζεται τη σεζόν 2023/24 ο Πανιώνιος, που θα συστεγαστεί με τον Μίλωνα στο κλειστό Κροίσος Πέρσης.

Ο Πανιώνιος μετακομίζει, αλλά δεν πάει μακριά. Οι κυανέρυθροι αναμένεται να φύγουν από το Ανδρέας Βαρίκας και να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το γήπεδο Κροίσος Πέρσης του Μίλωνα, το οποίο βρίσκεται επίσης στη Νέα Σμύρνη και μάλιστα, στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο.

Ο βασικός λόγος πίσω από αυτή την απόφαση είναι χωρητικότητα, αφού το κλειστό το Μίλωνα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.300 θεατές, γεγονός που θα μεταφραστεί σε περισσότερα έσοδα για τον Πανιώνιο. Η άλλη εναλλακτική που εξετάστηκε ήταν το Σοφία Μπεφόν στο Φάληρο, όμως προτιμήθηκε η ομάδα να παραμείνει κοντά στον κόσμο της, δηλαδή στη Νέα Σμύρνη.

Να σημειώσουμε πως με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες, Μίλωνας και Πανιώνιος θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Elite League, οπότε θα πάρουν κλειδάριθμο, έτσι ώστε οι αγώνες τους στο πρωτάθλημα να μην συμπίπτουν.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως στο πίσω μέρος το μυαλό των ανθρώπων του Πανιωνίου υπάρχει και το ενδεχόμενο της συμμετοχής στην Basket League, μέσω κάποιας wild card, αν κάποια ή κάποιες εκ των Αμαρουσίου/Τρίτωνα δεν μπορέσει να παίξει τελικά στην πρώτη κατηγορία.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν ζητήσει από τους αρμόδιους να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι μέχρι περίπου την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, προκειμένου να ξέρουν πως θα προχωρήσουν με το σχεδιασμό του ρόστερ τους, αφού άλλες είναι οι ανάγκες για την Basket League και άλλες για την Elite League.

TAGS ELITE LEAGUE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ