ELITE LEAGUE

Elite League: Ο αρχηγός του Ψυχικού θέλει να νιώσει όπως ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ

Elite League: Ο αρχηγός του Ψυχικού θέλει να νιώσει όπως ο Σλούκας και ο Βεζένκοβ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η ατάκα του αρχηγού του Ψυχικού, Νίκου Παπανικολάου, ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Final Four της Elite League.

Ο αρχηγός του Ψυχικού, Νίκος Παπανικολάου, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την ατάκα που είπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final Four (27-28/05) της Elite League, αφού ζήτησε να νιώσει για λίγο όπως οι αστέρες του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοβ.

Για την ακρίβεια ο πολύπειρος αθλητής ανέφερε: "Συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για όλο το πρωτάθλημα. Ήταν ένα τρομερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ελπίζω με τις αλλαγές που θα γίνουν να είναι ακόμη καλύτερο. Σίγουρα θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου παίζοντας για μια ακόμη φορά στην Basket League, να με δουν και τα παιδιά μου να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως πρέπει πρώτα να το κερδίσουμε στο γήπεδο. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Υπάρχει ανυπομονησία, ας είμαστε λίγο τυχεροί να νιώσουμε κι εμείς λίγο… Σλούκας και Βεζένκοβ. Ας το χαρούμε όλοι, υγεία να έχουμε και ελπίζω να το ζήσουν κι άλλα παιδιά όλο αυτό".

TAGS ELITE LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ