EUROLEAGUE

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Πρίντεζης

INTIME SPORTS

Ελαφρύ διάστρεμμα υπέστη ο Γιώργος Πρίντεζης στην προπόνηση του Ολυμπιακού, το οποίο όμως δεν είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Μάλαγα στην Ισπανία.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την σημερινή (20/11) του προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλαγα στην Ισπανία, με τον Γιώργο Πρίντεζη να παθαίνει ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Έλληνας γκαρντ, πάντως υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, καθώς όπως έκρινε το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αύριο (21/11) θα είναι σε θέση να γυμναστεί.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει κανονικά τους Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Σλούκα που είναι πανέτοιμοι, αφού έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους. Εκτός αποστολής θα μείνουν οι Δημήτρης Μαυροειδής, Σέντρικ Σίμονς και Γιάννης Παπαπέτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ