Εκτός οι Κίτσεν, Ματσιούλις

Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε στη διάθεσή του, τους Κίτσεν και Ματσιούλις. Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος ο Γιαννόπουλος
Ούτε τη Δευτέρα έλειψαν τα προβλήματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Γιόνας Ματσιούλις λόγω ενοχλήσεων στο στομάχι.
Μαζί με αυτόν, εκτός έμεινε και πάλι ο Ντέργουιν Κίτσεν ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από διάταση έσω πλαγίου και κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο Χάρης Γιαννόπουλος που είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Γερμανία, έδειξε να ξεπερνά τον τραυματισμό του και πήρε μέρος στο μεγαλύτερο τμήμα της προπόνησης.
Οι “πράσινοι” προετοιμάζονται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με αντίπαλο τον Πανιώνιο την ερχόμενη Πέμπτη (4/10, 17:00-ΕΤ1) και ο Αργύρης Πεδουλάκης ελπίζει να μην συναντήσει άλλα απρόοπτα κατά την προετοιμασία.