MUNDOBASKET 2023

Εκτός MundoBasket 2023 ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι

Εκτός MundoBasket 2023 ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι
AP PHOTO/ABBIE PARR

Ένα πρόβλημα στον ώμο, αναγκάζει τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι να μείνει εκτός προετοιμασίας και κατά συνέπεια εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χωρίς τον Αλεξέι Ποκουσέβσκι θα πρέπει να ταξιδέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 η Σερβία, καθώς ο 21χρονος φόργουορντ που γυμνάζεται στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες, δεν μπορεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας της χώρας του εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο.

Ο Ποκουσέβσκι θα μπει στην τέταρτη σεζόν του στο NBA, γνωρίζοντας ότι οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν πάρα πολλές επιλογές και θα έχουν ακόμη περισσότερες τα επόμενα χρόνια. Θα μπει στην τέταρτη σεζόν του στο NBA για να παλέψει για την παραμονή του στη Λίγκα, στην οποία έχει 7.9 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 21.6 λεπτά σε 140 αγώνες.

Την πληροφορία μεταδίδει η σερβική ιστοσελίδα zurnal.rs. Η Σερβία συμμετέχει στο Group B του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Μανίλα), μαζί με το Νότιο Σουδάν, την Κίνα και το Πουέρτο Ρίκο, ενώ εκτός δωδεκάδας θα βρίσκονται επίσης ο Βασίλιε Μίτσιτς (συμπαίκτης του Ποκουσέβσκι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), ο πρωταθλητής με τους Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς και οι Βλάντιμιρ Λούτσιτς - Νίκολα Κάλινιτς.

TAGS MUNDOBASKET 2023 NBA ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ