ΙΚΑΡΟΣ

Εκτός Ικάρου ο Λυκογιάννης

Εκτός Ικάρου ο Λυκογιάννης
INTIME SPORTS

Ο Ίκαρος ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη Λυκογιάννη. Ο Θανάσης Γιαπλές είναι το φαβορί για να γίνει ο τρίτος κόουτς της ομάδας, στη φετινή Basket League ΟΠΑΠ.

Από την Παρασκευή (7/2) είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως η συνεργασία του Άρη Λυκογιάννη με τον Ίκαρο Χαλκίδας ενδέχεται να ολοκληρωθεί, πριν την ώρα της και το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2) υπήρξε επίσημη ενημέρωση από την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει ότι " ο Ίκαρος Χαλκίδας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη. Η διοικούσα επιτροπή του Ικάρου Χαλκίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον έμπειρο προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Από την πλευρά του, ο Άρης Λυκογιάννης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ικάρου το μεσημέρι του Σαββάτου (8/2) κι ευχήθηκε η ομάδα να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία".

Ποιος θα αναλάβει να... σώσει (να κρατήσει στην Α1) την ομάδα, ως τρίτος προπονητής του Ικάρου, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο Θανάσης Γιαπλές.

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ