ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός για 3-4 εβδομάδες ο Άαρον Χάρισον, υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου

Ο Άαρον Χάρισον στην προπόνηση του Ολυμπιακού
Ο Άαρον Χάρισον EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Άαρον Χάρισον υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Άαρον Χάρισον στον χθεσινό (5/11) αγώνα του Ολυμπιακού με την Ζενίτ (νίκη με 75-66 του Ολυμπιακού).

Όπως ενημέρωσαν οι "ερυθρόλευκοι", ο Αμερικανός υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξιό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρισον τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση στα μέσα της δεύτερης περιόδου του αγώνα στην διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, όταν χτύπησε γόνατο με γόνατο με τον Γκουντάιτις, με αποτελεσμα να αποχωρήσει άμεσα από τον αγώνα.

Με τον Χάρισον εκτός δράσης, είναι λογικό να αλλάζει πλέον και το ροτέισον του Ολυμπιακού, αφού ο Αμερικανός είχε σημαντικό ρόλο, έχοντας 7.6 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 32.2% στα τρίποντα σε 19 λεπτά συμμετοχής. Κάπως έτσι, αναμένεται να πέσει μεγαλύτερο φορτίο στους ώμους των Βασίλη Σπανούλη, Σακίλ ΜακΚίσικ, Τσαρλς Τζένκινς και Κώστα Παπανικολάου, ενώ δεν αποκλείεται να μεγαλώσει ο ρόλος ενός εκ των Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλου ή Αντώνη Κόνιαρη.

Θυμηθείτε την στιγμή του τραυματισμού του Χάρισον:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ