ΕΣΑΚΕ

Έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ για την έναρξη ή την αναβολή της Basket League 2020/21

Έκτακτο ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ για την έναρξη ή την αναβολή της Basket League 2020/21
EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, μετά από την απόφαση της ΕΕΑ να μη χορηγήσει στον Ιωνικό πιστοποιητικό συμμετοχής στη Basket League 2020/21. Στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αναβολής της πρεμιέρας.

Η απόφαση της Επαγγελματικής Επιτροπής Αθλητισμού να μη χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League 2020/21 στον Ιωνικό, οδήγησε σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ το βράδυ της Πέμπτης (15/10) με θέμα την έναρξη ή την αναβολή του πρωταθλήματος, καθώς η πρώτη αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Την ώρα που οι παράγοντες του Ιωνικού προσπαθούν, έστω και την ύστατη ώρα, να βρουν λύση για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα, εκείνοι του Χαρίλαου Τρικούπη υποστηρίζουν ότι το δικό τους ζήτημα (ο φάκελός τους "κρατήθηκε" από την ΕΕΑ) διευθετήθηκε και θα υπάρξει αίσιο τέλος στη διάρκεια της Παρασκευής (16/10), ώστε οι νεοφώτιστοι στην Α1 να πάρουν το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Στο έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν τεθεί όλα τα ενδεχόμενα στο τραπέζι και πλέον οι 12 ομάδες της Α1 περιμένουν μια οριστική απόφαση για να μάθουν αν σε λιγότερο από δύο ημέρες θα πατήσουν παρκέ ή αν η πρεμιέρα της Basket League 2020/21 θα πάρει και δεύτερη παράταση. Αυτή τη στιγμή εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν, καθώς υπάρχει η πλευρά που αρνείται ενδεχόμενο αναβολής και εκείνη που την θεωρεί σχεδόν δεδομένη.

Μια μέση λύση είναι και η αναβολή του ματς Ιωνικός - ΑΕΚ, ώστε να δοθεί χρονικό περιθώριο να βρεθεί λύση για τους κυανόλευκους.

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ