ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ

"Οι Μπακς συμφώνησαν με τον Ελάιζα Μπράιαντ της Μακάμπι"

Ο Ελάιζα Μπράιαντ της Μακάμπι
Ο Ελάιζα Μπράιαντ της Μακάμπι EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία και το Ισραήλ οι Μπακς συμφώνησαν με τον Ελάιζα Μπράιαντ της Μακάμπι για την φετινή σεζόν και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Σε μία κίνηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προχώρησαν οι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ρόι Κόεν, και τον Ιταλό δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Κάρκια, τα βρήκαν σε όλα με τον Ελάιζα Μπράιαντ (26 χρονών 1.96 μέτρα) της Μακάμπι.

Σύμφωνα με τους δύο δημοσιογράφους, οι Μπακς κινήθηκαν άμεσα και συμφώνησαν με τον Αμερικανό γκαρντ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με την μεταγραφή του να αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. Προκειμένου μάλιστα να κάνουν χώρο για να τον αποκτήσουν, θα αφήσουν ελεύθερο τον Ρόντιονς Κούρουτς.

Σύμφωνα πάντως με άλλα δημοσιεύματα από το Ισραήλ, οι Μπακς ήθελαν τον Μπράιαντ για την επόμενη σεζόν, αλλά άλλαξαν γνώμη τελευταία στιγμή, με την Μακάμπι να μην επιθυμεί να παραχωρήσει τον Αμερικανό, ζητώντας ως buy out 750.000 δολάρια, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν έχει κατατεθεί. Όπως και να έχει πάντως, φαίνεται ότι η περίπτωση του Μπράιαντ βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο από την πλευρά των Μπακς.

Ο Μπράιαντ αγωνίζεται στην Μακάμπι την τελευταία διετία. Την φετινή σεζόν είχε 9.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο με 36.9% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague. Σε περίπτωση που οι Μπακς ολοκληρώσουν την απόκτησή του, τότε θα μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν και στα playoffs.

Photo Credits: eurokinissi

TAGS ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA ΗΠΑ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ