Εκπληκτική δήλωση του Κάλινιτς για τον Σφαιρόπουλο: “Είναι πολύ καλός για τα γούστα μου”

Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ο Νικόλα Κάλινιτς.
Στα 33 του χρόνια, ο Νικόλα Κάλινιτς θέλει να απολαμβάνει το μπάσκετ χωρίς να κάνει δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Και στο Βελιγράδι φαίνεται πως έχει βρει όλα αυτά που χρειάζεται για να σκέφτεται μόνο το άθλημα και τίποτα περισσότερο. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να διευκολύνει τη ζωή του στον Ερυθρό Αστέρα.
“Είμαι τυχερός επειδή δούλεψα με πολλούς σπουδαίους προπονητές. Με τον Ομπράντοβιτς, με τον Ράντονιτς, με τον Γιασικεβίτσιους, με τον Τζόρτζεβιτς και με τον Ίβκοβιτς. Μπορεί να ακουστεί περίεργο, όμως ο Σφαιρόπουλος είναι πολύ καλός για τα γούστα μου. Έχω συνηθίσει να εργάζομαι με πιο αυστηρούς προπονητές, οπότε αυτός ο τρόπος είναι εντελώς νέος για εμένα. Έτσι όμως δουλεύει και έτσι έχει πορευτεί στην καριέρα του” δήλωσε ο Σέρβος περιφερειακός για τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα.
Στη σεζόν 2024/25 ο Κάλινιτς μέτρησε 9 πόντους (58% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 68% στις βολές), 4.1 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και 11.6 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:11 σε 35 αγώνες.