Έκλεισε Ηλία Ζούρο ο Αθηναϊκός: Κοντά στο μπαμ με Μαριέλλα Φασούλα

Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο νέος προπονητής του Αθηναϊκού, που βρίσκεται κοντά και σούπερ κίνηση με την Μαριέλλα Φασούλα (1997, 1.92μ), σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.
Αλλαγή σκυτάλης στον Αθηναϊκό με τον Ηλία Ζούρο να γίνεται διάδοχος της Στέλλας Καλτσίδου στον πάγκο του Αθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφίες του SPORT24.
Η ομάδα του Βύρωνα που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια και έκανε το double, κατακτώντας Κύπελλο και Πρωτάθλημα Ελλάδας, ενώ παράλληλα έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου στο EuroCup Women κόντρα στη Μερσίν, θέλει να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα την προσεχή σεζόν. Δηλαδή, το Final 6 της EuroLeague 2027.
Για αυτό και σύμφωνα ξανά με τις πληροφορίες του SPORT24 βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μαριέλλα Φασούλα (1997, 1.92μ), που παλεύει για μια θέση στο ρόστερ των Γκόλντεν Στέιτ στο WNBA, ενώ αναδείχθηκε και μέλος της καλύτερης πεντάδας του EuroCup Women, έχοντας 18.9 πόντους, 9.6 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 8 παιχνίδια με την Μπεσίκτας.
Για τη διεθνή Ελληνίδα σέντερ έχει δείξει ενδιαφέρον και η τρεις φορές κάτοχος της EuroLeague Women, Φενέρμπαχτσε, όμως ο Αθηναϊκός έχει μπει δυναμικά στο κόλπο και θέλει να ολοκληρώσει μία ακόμα σπουδαία προσθήκη μετά από αυτή της Τζούλι Βαλνού.