NBA

Εγχειρίστηκε ο ΛεΒέρτ για το καρκίνωμα στα νεφρά, εκτός για άγνωστο χρονικό διάστημα

Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς
Ο Καρίς ΛεΒέρτ με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2020 KATHY WILLENS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρις ΛεΒέρτ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το καρκίνωμα στα νεφρικά του κύτταρα, με τους Πέισερς να ενημερώνουν πως θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα θα μείνει ο Κάρις ΛεΒέρτ, που εγχειρίστηκε τη Δευτέρα (25/1) για να αντιμετωπίσει το καρκίνωμα στα νεφρά που ανακάλυψαν οι γιατροί των Πέισερς μετά από την ανταλλαγή που τον έστειλε από το Μπρούκλιν στην Ιντιανάπολις μέσω του Χιούστον.

Ο νεαρός περιφερειακός δεν θα χρειαστεί άλλη θεραπεία, καθώς φαίνεται πως πρόλαβε την κατάσταση σε αρχικό στάδιο χάρη στις ενδελεχείς εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ωστόσο μάλλον θα μείνει για αρκετούς μήνες μακριά από τα παρκέ. Αυτό σίγουρα δεν θα ενοχλήσει ούτε τον ίδιο ούτε τους Πέισερς που θα έχουν όσο χρόνο θέλουν για να συνεργαστούν στο μέλλον.

"Ο Κάρις ΛεΒέρτ υποβλήθηκε τη Δευτέρα σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το καρκίνωμα στα νεφρικά κύτταρα. Η επέμβαση έγινε από τον Dr. Τζέισον Σπράνγκερ στο Community North Hospital της Ιντιανάπολις. Δεν θα χρειαστεί περαιτέρω θεραπεία. Ο Κάρις αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, αλλά θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα" αναφέρει η ανακοίνωση των Πέισερς.

Ο ΛεΒέρτ έγραψε φέτος 18.5 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 27.8 λεπτά σε 12 αγώνες.

Photo credits: 2020 AP Photo/Kathy Willens

TAGS NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ