ΕΟΚ

"Έφυγε" ο Ανδρέας Μιαούλης

"Έφυγε" ο Ανδρέας Μιαούλης
Μιαούλης

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ανδρέας Μιαούλης έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής με την Τουρκία. Η είδηση έγινε γνωστή στην Άγκυρα και προκάλεσε θλίψη στα μέλη της αποστολής.

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ με το χαμό του προέδρου της ΕΟΚ, Ανδρέα Μιαούλη ο οποίος έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του Φώτη Σεραφίδη, ο Ανδρέας Μιαούλης έχασε τελικά τη μάχη με τον θάνατο, έχοντας ταλαιπωρηθεί τον τελευταίο ένα χρόνο από την επάρατο νόσο.

Στο άκουσμα της είδησης, όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής βυθίστηκαν στη θλίψη, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η Εθνική εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν κόντρα στην Τουρκία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μιαούλης είχε επανεκλεγεί στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το καλοκαίρι του 2008.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: " Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ εκφράζει την βαθειά του θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του προέδρου της Ομοσπονδίας Ανδρέα Μιαούλη, ο οποίος υπηρέτησε για δεκαετίες την Ελληνική Καλαθοσφαίριση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη του αθλήματος".

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ