Ευχές για καλή επιτυχία στην Εθνική

Γιαννάκης
INTIME SPORTS
Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα που μπαίνει στη μάχη του Μουντομπάσκετ το Σάββατο, εξέδωσε ο ΣΕΠΚ.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ευχήθηκε καλή δύναμη στους διεθνείς και υπογράμμισε πως θα έχει τη στήριξη όλων.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εύχεται από καρδιάς “καλή τύχη” και “κάθε επιτυχία” στην Εθνική ομάδα των Ανδρών που θα ριχτεί από το Σάββατο στη μάχη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Τουρκία.
Καλή δύναμη, λοιπόν, στους παίκτες και στους προπονητές, που σίγουρα θα δώσουν -όπως κάνουν πάντα άλλωστε- τον καλύτερο τους εαυτό. Η “επίσημη αγαπημένη” που μας έχει… καλομάθει στις διακρίσεις, θα έχει τη στήριξη όλων για την μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία στο νέο αυτό μεγάλο μπασκετικό ραντεβού”.