ΗΡΑΚΛΗΣ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Ίνγκραμ για τον εορτασμό των 113ων γενεθλίων του Ηρακλή

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη INTIME

Ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) για να βρεθεί ως προσκεκλημένος του Ηρακλή στα 113α γενέθλια του συλλόγου.

Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο ξένο παίκτη της ιστορίας του Ηρακλή. Ο Ντέβιντ Ίνγκραμ έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει το παρών στην γιορτή που ετοιμάζει ο σύλλογος για τα 113 χρόνια από την ίδρυσή του και τα 100 χρόνια από τη δημιουργία του τμήματος μπάσκετ.

Ευδιάθετος και με το χαμόγελο στα χείλη, ο Ίνγκραμ έφτασε στη Θεσσαλονίκη αποδεχόμενος την πρόσκληση του Γηραιού και θα παραβρεθεί στην μεγάλη αυτή μέρα για τον σύλλογο.

Η γιορτή έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) στις 13:00 το μεσημέρι στο Ιβανώφειο. Μάλιστα στην γιορτή του Ηρακλή θα συναντήσει τον Νίκο Γκάλη.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ