ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Έφτασε και ανακοινώθηκε ο Οφοέγκμπου

Έφτασε και ανακοινώθηκε ο Οφοέγκμπου

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Τζον Οφοέγκμπου, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανελευσινιακού. Ξεκινά άμεσα προπονήσεις για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (14/3, 17:00).

Ο Πανελευσινιακός προσδοκούσε σε ενίσχυση για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, αλλά η συνεργασία με τον Ριβς Νέλσον ολοκληρώθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει . Το ντέρμπι χάθηκε , αλλά οι "σταχυοφόροι" δεν σταματούν να ψάχνονται για τη βελτίωση του έμψυχου δυναμικού τους. Γι αυτό, έφεραν στην Ελλάδα τον Τζον Οφοέγκμπου, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με τα χρώματα της Γκεντίζ (Α2 Τουρκίας).

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ είναι ο παίκτης που θα καλύψει την τελευταία θέση στη φροντ λάιν του Πανελευσινιακού, με τους ανθρώπους της ομάδας να στηρίζουν πάνω του πολλά για να αλλάξει η βαθμολογική της θέση. Εδώ και αρκετές αγωνιστικές εξάλλου, το σύνολο του Τζίμη Κουστένη βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αναζητώντας τρόπους για να σώσει τη χρονιά.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης είχε φέτος 10.5 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι με τα χρώματα της Γκεντίζ, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- τη φανέλα της Μπουργκ και της Κλουζ.

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Τζόν Ομπίνα Οφοέγκμπου. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουρντ/σέντερ είναι 30 χρονών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τουρκία με την φανέλα της Γκεντίζ όπου είχε 10.5 πόντους και 5.4 ριμπάουντ μέσο όρο. Αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του Τζίμη Κουστένη για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ