Εύκολο έργο για Παναθηναϊκό, δοκιμασία για ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός έχει το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Γυναικών, την ώρα που ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο -άδειο λόγω τιμωρίας "Μάκης Λιούγκας"- τον Αθηναϊκό. Δείτε το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής.
Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών μπορεί να μην περιλαμβάνει ντέρμπι σε ό,τι αφορά την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, αλλά το παιχνίδι του Πρωτέα Βούλας με τη Νίκη Λευκάδας μπορεί να κρίνει πολλά για την είσοδο στην τετράδα. Οι γηπεδούχες προέρχονται από την εξαιρετική εμφάνιση -παρά την ήττα- κόντρα στον Ολυμπιακό και θέλουν το δίποντο για να “κλειδώσουν” την παρουσία τους στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Από την πλευρά τους, οι “ερυθρόλευκες” υποδέχονται τον Αθηναϊκό στο -άδειο λόγω τιμωρίας- “Μάκης Λιούγκας”, ενώ ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει εύκολο απέναντι στον Ιπποκράτη Κω, που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ο “δικέφαλος” δοκιμάζεται στην Αθήνα από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ενώ τέλος, ο Άρης Πετρούπολης ψάχνει -ακόμη- την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος την Τερψιθέα.
Το πρόγραμμα:
Σάββατο 13 Φεβρουαρίου
Π. Γιαννακόπουλος (15:00) Παναθηναϊκός – Ιπποκράτης Κω
Αγ. Δημητρίου (16:00) Κρόνος Αγ. Δημητρίου – ΠΑΟΚ
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου
Γ. Γεννηματάς (12:00) Πρωτέας Βούλας – Νίκη Λευκάδας
Πετρούπολης (14:30) Άρης Πετρούπολης – Τερψιθέα
Μάκης Λιούγκας (14:30) Ολυμπιακός – Αθηναϊκός
Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 28 (14-0)
2. Παναθηναϊκός 24 (10-4)
3. ΠΑΟΚ 23 (9-5)
4. Πρωτέας Βούλας 22 (8-6)
5. Νίκη Λευκάδας 21 (7-7)
6. Αθηναϊκός 21 (7-7)
7. Τερψιθέα 20 (6-8)
8. Κρόνος Αγ. Δημητρίου 19 (5-9)
9. Ιπποκράτης Κω 18 (4-10)
10. Άρης Πετρούπολης 12 (0-14)*
*Έχει έναν μηδενισμό και -1