EUROLEAGUE

Εύκολα τη Βαλένθια η Νίζνι

Η Βαλένθια συνεχίζει την προετοιμασία της στην Αραγονία όμως οι ''νυχτερίδες'' (αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague) ηττήθηκαν από τη Νίζνι με 65-77, στο Pavelló Municipal de Godella.

Στις 16/10, η Βαλένθια υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της νέας Euroleague. Από την άλλη πλευρά, η Νίζνι Νόβγκοοοντ θα αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση για πρώτη φορά στην ιστορία της ως φιναλίστ της VTB United League.

Οι Ρώσοι πέτυχαν φιλική νίκη επί της Βαλένθια με 65-77, σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο Pavelló Municipal de Godella. Ο Πάου Ρίμπας σκόραρε 20 πόντους για τους γηπεδούχους ενώ ο Τρέι Τόμκινς πέτυχε 16 πόντους για τη Νίζνι.

Τα δεκάλεπτα: 9-23, 30-42, 48-60, 65-77.
Βαλένθια (Περάσοβιτς): Ρίμπας 20 (3), Βαν Ρόσομ 7 (1), Σάτο 5 (1), Λίτσουκ 6, Βίβες, Μπάικς 13, Λόντσαρ 4, Αγκιλάρ, 10 (2).
Νίζνι (Μπαγκάτσκις): Μπαμπούριν 5 (1), Ντάνιελς, Παρακχούσκι 11, Αντόνοφ 14 (2), Κβοστόφ 4, Κίνσεϊ 11, Ρότσεστι 14 (2), Σαβέλιεφ, Τόμπκινς 16, Γκολοβιν 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ