NBA

Εφιάλτης για τους Μπόστον Σέλτικς, τέλος η σεζόν για τον Τζέιλεν Μπράουν

Miami Heat's Jae Crowder (99) argues a call during the second half of an NBA conference final playoff basketball game against the Boston Celtics Friday, Sept. 25, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. At left is Celtics' Jaylen Brown (7). (AP Photo/Mark J. Terrill)
Miami Heat's Jae Crowder (99) argues a call during the second half of an NBA conference final playoff basketball game against the Boston Celtics Friday, Sept. 25, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. At left is Celtics' Jaylen Brown (7). (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Τεράστιο πλήγμα για τους Σέλτικς, που έχασαν για φέτος τον Τζέιλεν Μπράουν, παίκτη των 25 πόντων και των 6 ριμπάουντ. Ρήξη συνδέσμων στον καρπό για τον 24χρονο σταρ της ομάδας της Βοστώνης.

Τέσσερις αγώνες πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, η πολύ δύσκολη σεζόν των Σέλτικς ξαφνικά μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη καθώς ο Τζέιλεν Μπράουν διαγνώστηκε με ρήξη συνδέσμων στον αριστερό καρπό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της περιόδου.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Βοστώνης χάνει τον 24χρονο πενταδάτο αστέρα της και αισθάνεται τυχερή που τουλάχιστον απέκτησε τον Εβάν Φουρνιέ λίγο πριν εκνπνεύσει η Trade Deadline, καθώς ο Γάλλος θα κληθεί να σηκώσει πλέον πολύ περισσότερο βάρος με τον πάγκο να εξασθενεί αρκετά.

Στην πέμπτη σεζόν της επαγγελματικής του καριέρας ο Μπράουν έγραψε 24.7 πόντους από 53.6% στο δίποντο, 39.7% στο τρίποντο και 76.4% στις βολές, μαζί με 6 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 34.5 λεπτά συμμετοχής σε 58 αγώνες.

Οι Σέλτικς βρίσκονται στην 7η θέση της Δύσης και εκτός απροόπτου θα παλέψουν στο πρώτο ματς των play-in με τους Χόρνετς ή τους Γουίζαρντς για την πρόκριση στα playoffs.

Photo credits: AP Photo/Mark J. Terrill

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ