EUROBASKET

Έχουμε σνακ για όλο το Ευρωμπάσκετ

Έχουμε σνακ για όλο το Ευρωμπάσκετ

Το SPORT24 βρήκε τον snacking partner του σε αυτή τη διοργάνωση και οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης είναι πανέτοιμοι να τον γνωρίσουν.

Υπάρχουν αρκετών ειδών προετοιμασίες στο SPORT24 πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση. Εκείνες που αφορούν το κομμάτι της δουλειάς, την αποστολή, τους δημοσιογράφους, τις βάρδιες, τις μεταδόσεις, τις εκπομπές. Αλλά και μερικές πολύ πιο ευχάριστες. Όπως το να βρεις τι θα τρως σε κάθε έναν από τους 36 αγώνες της διοργάνωσης. Κι ακόμα κι αν δεν τους δεις όλους, σίγουρα πρέπει να είσαι σωστά προετοιμασμένος για τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας.

Εμείς από τη μεριά μας κάναμε ό,τι χρειαζόταν. Πήγαμε σε ένα κατάστημα Lidl και βρήκαμε όλα τα σνακ που θα χρειαστούμε σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Όχι απλά για να τα τρώμε μόνοι μας εδώ στο γραφείο τις ώρες των αγώνων αλλά ακόμα σημαντικότερα για να προτείνουμε σε όλους εσάς μερικές ωραίες ιδέες απόλαυσης παρέα με τα παιχνίδια.

Δες το βίντεο στο οποίο Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης μαθαίνουν από τον Χρήστο Χατζηιωάννου ποιος είναι ο snacking partner του SPORT24 σε αυτό το Ευρωμπάσκετ και συνεχίζουμε.

Τι θα κάνουμε λοιπόν παρέα με τα Lidl από 25 Αυγούστου μέχρι και 18 Σεπτεμβρίου:

  • Θα δίνουμε γευστικές προτάσεις για σνακ και όχι μόνο. Στα Lidl θα βρεις απίστευτη ποικιλία σε πατατάκια, αναψυκτικά, μπύρες, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, σοκολάτες, παγωτά και κάθε είδος αλμυρού και γλυκού σνακ και πάντα στο καλύτερο value for money της αγοράς. Αλλά δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτά. Θα παίξουμε με πίτσες, πίτες, burger και hot dog στα μεγάλα παιχνίδια και θα δείχνουμε πώς κάθε ημέρα μπορείς να στήνεις για τον εαυτό σου και την παρέα σου στο σπίτι, μια μικρή γιορτή.
Έχουμε σνακ για όλο το Ευρωμπάσκετ


  • Κάθε ημέρα που έχει αγώνες, Θέμης Καίσαρης και Χρήστος Χατζηιωάννου θα βγαίνουν live μέσω Instagram μέσα από το studio του SPORT24 και το snacking station που έχει στηθεί εκεί, για να συζητάνε το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας και να δίνουν γευστικές προτάσεις παρέα με τα Lidl
  • Σε κάθε Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο που αφορά το Ευρωμπάσκετ, τα Lidl θα είναι και πάλι εκεί, με ένα ειδικό ένθετο για την πιο απολαυστική στιγμή της κάθε αγωνιστικής ημέρας.

Αυτό το Ευρωμπάσκετ δεν θα το βλέπουμε απλά, θα το ζούμε παρέα. Και με τα Lidl θα είμαστε σίγουροι ότι έχουμε ανά πάσα στιγμή το ιδανικό σνακ για κάθε αγώνα.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ