EUROLEAGUE

Δύσκολα με Ζιελόνα Γκόρα ο Σλούκας

INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας δεν πήρε ούτε σήμερα (13/11) μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και πλέον πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στο ματς των "ερυθρολεύκων" με αντίπαλο την Ζιελόνα Γκόρα στο ΣΕΦ.

Ο Κώστας Σλούκας δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (13/11) και πλέον η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα γίνεται πολύ δύσκολη.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει χτυπήσει στη δεξιά κνήμη, οι πόνοι δεν έχουν υποχωρήσει και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρισκάρει πιθανό χειρότερο τραυματισμό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα παίξει απέναντι στους πρωταθλητές Πολωνίας. Έτσι, ο Σλούκας δεν θα δώσει το “παρών” σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς είχε προηγηθεί εκείνο με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ