Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων, για γυναίκα διαιτητή που σφυρίζει στην Α1”

Με ένα VIDEO που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων Ελληνίδας διαιτητή.
Οι τελικοί της Stoiximan GBL ξεκινούν απόψε (30/5), με τον Παναθηναϊκό AKTOR να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Game 1 στο ΟΑΚΑ (21:00, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με την Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ενημερώνει με story του στο Instagram ότι η “πράσινη” ΚΑΕ θα καταθέσει μήνυση για νόθευση εγγράφων για ελληνίδα διαιτητή.
Αναλυτικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε:
“Απλά ενημερωτικά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη Δευτέρα το πρωί καταθέτει μήνυση για νόθευση εγγράφων, το οποίο είναι κακούργημα, για διαιτητή, γυναίκα, η οποία σφυρίζει στην Α1 τα τελευταία χρόνια”
Δείτε το σχετικό VIDEO: