Δηλώσεις: Ρεάλ – Εφές

Η Ρεάλ συνεχίζει να προελαύνει σε Euroleague και ACB όμωςο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ξεκαθάρισε πως οι Μαδριλένοι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι ενώ παραδέχτηκε πως παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.
Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.
Ρεάλ Μαδρίτης
Πάμπλο Λάσο: ”Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ένταση που έβγαλαν στο παρκέ ήταν απίστευτη για 40 λεπτά. Όσον αφορά το παιχνίδι, συνεχίζουμε να παίζουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο και αυτό πλήγωσε τον αντίπαλό μας. Η καλή μας άμυνα μας επιτρέπει να τρέχουμε, να πετυχαίνουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό και να παίζουμε καλά στο ανοιχτό γήπεδο. Το τελικό σκορ επιβεβαιώνει πως ήμασταν καλύτεροι απόψε”.
Σέρχιο Ροντρίγκεθ: ”Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δουλεύουμε σκληρά και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Το κάνουμε από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Προσωπικά, πρέπει να δουλεύω σκληρά και να κρατώ στο μυαλό μου ότι μπορώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Έχουμε μια πολύ μεγάλη και όμορφη χρονιά μπροστά μας. Παίζουμε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι! Σήμερα κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Πρέπει να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να παλέψουμε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα είμαστε καλά όσο κρατούμε το πλεονέκτημα της έδρας μας. Σίγουρα βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου!”.
Τζέισι Κάρολ: ”Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μοιράσαμε πολλές ασίστ και αυτό επιβεβαιώνει ότι απολαμβάνουμε το παιχνίδι! Είναι δύσκολο να το κάνεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Εφές Αναντολού που έχει πολύ καλή άμυνα. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Έχει πλάκα να είσαι είσαι στην ίδια ομάδα με τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ! Παίζει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Π:ρέπει να είσαι συνεχώς έτοιμος αφού δεν ξέρεις πότε θα σου πασάρει την μπάλα! Είμαστε πολύ κοντά στο να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, όμως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό”.
Εφές Αναντολού
Οκτάι Μαχμουτί: ”Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, στον προπονητή και στους παίκτες της για αυτή τη νίκη. Η υποχρέωσή μου είναι να προετοιμάζω τους παίκτες μου για τέτοιου είδους παιχνίδια όμως τίποτα δεν πήγε καλά απόψε. Κοουτσάρω πολλά χρόνια και μπορώ να καταλάνω πως και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι όμως σήμερα δεν είχαμε καμία διάθεση στο παρκέ”.
Κώστας Βασιλειάδης: ”Ήταν το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν για εμάς! Τίποτα δεν πήγε καλά. Χάναμε για 20 πόντους, χάναμε εύκολα λέι απ και ανοιχτά σουτ. Πρέπει να επανακάμψουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι λογικό να χάνεις από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, όχι όμως και για σχεδόν 50 πόντους! Πρέπει να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη, να δουλέψουμε καλύτερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι”.