EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα – Μπαρτσελόνα

Ευχαριστημένος αμυντικά, όμως με παράπονα για την επίθεση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ παρά τη νίκη έδειξε να έχει παράπονα από την χαλάρωση που έδειξαν οι παίκτες του επιθετικά στο δεύτερο δεκάλεπτο και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Από την πλευρά του ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο παραδέχθηκε ότι η υπόθεση πρόκριση πλέον γίνεται πολύ δύσκολη για την ομάδα του.

Λαμποράλ Κούτσα

Φερνάντο Σαν Εμετέριο: “Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Γίνεται πλέον πολύ δύσκολη η πρόκριση για εμάς. Δεν έχουμε άλλη επιλογή κι επιβάλλεται να προσπαθήσουμε σε όλα τα ματς που απομένουν. Αν καταφέρουμε να κάνουμε δύο ή τρεις σερί νίκες θα μπορέσουμε να πιστέψουμε ξανά. Νομίζω ότι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι αυτό που δείξαμε σήμερα. Παλέψαμε σκληρά σε όλο το παιχνίδι και δείξαμε ότι αν ο αντίπαλος είναι καλύτερη ομάδα θα πρέπει να το αποδείξει μέσα στο παρκέ”.

Μπαρτσελόνα

Τσάβι Πασκουάλ: “Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Αμυντικά πιάσαμε ένα καλό επίπεδο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως επιθετικά κάναμε καλή δουλειά μόνο στα τρία δεκάλεπτα. Κάναμε πολλά λάθη. Μετά το ημίχρονο επανήλθαμε και ξαναπαίξαμε καλά καταφέρνοντας να κτίσουμε μία διαφορά που κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Γνωρίζουμε ότι όταν φτάνουμε στο ΤΟΡ 16 πρέπει να φτάνουμε στο υψηλότερο επίπεδο και ως ομάδα δουλεύουμε για να το καταφέρουμε”.

Μαρσελίνιο Χουέρτας: “Είναι σημαντική νίκη. Παίξαμε σε ένα υψηλό επίπεδο, είδαμε σοβαρά το παιχνίδι ακόμα και μετά το σκληρό για εμάς δεύτερο δεκάλεπτο. Η ομάδα έπαιξε επιθετικά και δείξαμε ότι ξέρουμε τι θέλουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε καλή θέση στον όμιλο και θέλουμε να διατηρηθούμε πρώτοι, καθώς αυτός είναι ένας στόχος μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ