EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατάσαραϊ – Μακάμπι

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως οι παίκτες της Γαλατά κατέθεσαν και τη ψυχή τους στο παρκέ κόντρα στη Μακάμπι ενώ ο Γκάι Γκούντες παραδέχτηκε πως ο Πάργκο δηλώνει πάντα "παρών" στα κρίσιμα.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Μακάμπι επί της Γαλατάσαραϊ, με το τρίποντο του Τζέρεμι Πάργκο σε “νεκρό” χρόνο.

Γαλατάσαραϊ
Εργκίν Αταμάν
: “Απόψε οι παίκτες μου κατέθεσαν και τη ψυχή τους στο παρκέ. Πάλεψαν από το πρώτο δευτερόλεπτο, ως το τέλος του αγώνα. Η Μακάμπι είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης ωστόσο δεν τα παρατήσαμε”.

Μακάμπι
Γκάι Γκούντες
: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Γαλατά δεν είχε στη διάθεσή της δυο από τους βασικούς της παίκτες όμως γνωρίζαμε ότι οι αντικαταστάτες τους είναι εξίσου καλοί. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και επιτρέψαμε στη Γαλατάσαραϊ να πετύχει εύκολους πόντους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δείξαμε χαρακτήρα και επιστρέψαμε με τα ξεσπάσματα του Ντέβιν Σμιθ και τις πρωτοβουλίες του Λάντεσμπεργκ. Στο τέλος ήταν η σειρά του Πάργκο. Είναι πάντα εκεί, όταν η ομάδα τον χρειάζεται. Για άλλη μια φορά φέτος, σκόραρε στο κρίσιμο σημείο. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέφουμε στο σπίτι μας υγιείς, με μια σπουδαία νίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ