Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε – Τσεντεβίτα

Η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο της στο ΤΟΡ 16, όμως Ομπράντοβιτς και Ντατόμε έκαναν την αυτοκριτική τους παρά τη νίκη
Λουίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε): ” Νομίζω ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά. Πρέπει να μάθουμε όταν δίνουμε το τέμπο που θέλουμε από την αρχή να κρατάμε τον αντίπαλο σε αυτό και στη συνέχεια. Πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα, κι εγώ πρώτος απ’ όλους, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Φυσικά αυτή είναι η πέμπτη νίκη μας στο ΤΟΡ 16 και νομίζω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά“.
Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε): ” Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Πασάραμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και παίξαμε καλή άμυνα. Έχω μεγάλη εμπειρία για να καταλάβω γιατί συμβαίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Εκτός από κάποιους παίκτες οι υπόλοιποι δεν έδειξαν προσοχή σε άλλα πράγματα κι ειδικά στην άμυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει η Τσεντεβίτα. Το πιο σημαντικό είναι να ακούμε τους εαυτούς μας και να σεβόμαστε τον αντίπαλο γιατί δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Euroleague. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη. Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ έμπειρο αντίπαλο ειδικά στις καταστάσεις της άμυνες όπου ήταν καλά προετοιμασμένοι. Η Τσεντεβίτα για ακόμα μία φορά έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που για ακόμα μία φορά έδωσαν μεγάλη στήριξη“.