ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαψεύδουν για Βασιλειάδη

INTIME SPORTS

Ιθύνοντες της Μπιλμπάο διαψεύδουν ότι οι Βάσκοι έχουν δεχτεί πρόταση από την Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Elcorreo.com” ιθύνοντες της Μπιλμπάο διαψεύδουν ότι έχουν δεχτεί πρόταση από την Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Κωστα Βασιλειάδη.

Επίσης, τονίζουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. ” Δεν υπήρξε πρόταση για τον Κώστα, ούτε από την Φενέρμπαχτσε, ούτε από κάποια άλλη ομάδα“, τόνισε στέλεχος του συλλόγου χωρίς να αναφέρουν το όνομα του.

Στη συνέχεια υποστήριξε: ” Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό γύρω από το όνομά του από το τέλος της σεζόν”. Έτσι, ο Έλληνας γκαρντ θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Φώτη Κατσικάρη, ενώ θα έχει για συμπαίκτη και τον Νίκο Ζήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ