ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Διαμαντάκος: "Κοιτάμε μπροστά"

Διαμαντάκος: "Κοιτάμε μπροστά"

Ο τεχνικός του Αρκαδικού, Γιάννης Διαμαντάκος, δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει την πολυτέλεια να σταθεί στην ήττα στην πρεμιέρα από το Ηράκλειο.

Ο Αρκάδικός ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην Α2, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια, με τους Αρκάδες να κοιτάζουν ήδη το επόμενο παιχνίδι τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στο επίσημο σάιτ της ομάδας: " Δεν ξέρω αν κρίθηκε το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο. ’Για μένα η ομάδα παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο μπορούμε να πούμε ότι ήταν καλό και ένα δεύτερο ημίχρονο στο οποίο δεν βγήκαμε ποτέ στο γήπεδο γιατί και στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί. Γιατί συνέβη αυτό υπάρχουν πολλοί λόγοι. Θα τους αναλύσουμε στην συνέχεια και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτούς. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για δικαιολογίες και πρέπει να αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας και πρώτος εγώ. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην διάθεση και στην αγωνιστική συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο που από την πλευρά μας δεν υπήρχε. Θεωρώ αναφορικά με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου πως μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Σημασία δεν έχει όμως τι κάναμε στο πρώτο ημίχρονο, η στο πρώτο δεκάλεπτο, ή στα πρώτα 20’ λεπτά. Σημασία έχει η συνέχεια γιατί αυτό είναι και το ζητούμενο.

Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Εάν δεν κοιτάξουμε μπροστά θα μεγεθύνουμε το πρόβλημα. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Κάναμε μία κακή πρεμιέρα. Έχουμε τώρα ένα παιχνίδι με έναν σύλλογο που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα όμως αυτό δεν λέει τίποτα καθώς παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε μεσα στην εβδομάδα και να κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να καταφέρουμε να έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα το επόμενο Σάββατο’’.

Ο Γιάννης Καραμολέγκος δήλωσε από την πλευρά του: " Δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι ακολουθώντας τα πάντα που μας είχε πει ο προπονητής μας. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν πιο πολύ, εμείς κάναμε κάποιες λάθος επιλογές αλλά παρόλα αυτά δεν σκύβουμε το κεφάλι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τις οδηγίες του προπονητή μας καθημερινά στο γήπεδο και πιστεύω αυτό το παιχνίδι να μας κάνει καλύτερους στην συνέχεια γιατί δείξαμε και ότι μπορούμε και ότι είμαστε μαχητικοί αλλά και ότι είμαστε μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως όπου θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι για την νίκη και θεωρώ πως στο τέλος θα δώσουμε πολλές χαρές στον κόσμο μας.

Στο πρώτο ημίχρονο το Ηράκλειο έπαιζε κάπως πιο παθητικά και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε αυτό βγάζοντας πολύ καλές φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο βγήκε στο παρκέ πιο παθιασμένο με περισσότερη ενέργεια και πιο πιεστική άμυνα. Λίγο τα φάουλ που δέχθηκαν κάποιοι παίχτες μας, λίγο οι κακές επιλογές, λίγο η ευστοχία που είχε το Ηράκλειο στην επίθεση το αποτέλεσμα οδηγήθηκε στο να είναι χαμένο για εμάς. Όμως συνεχίζουμε. Μέρα με την μέρα να είμαστε καλύτεροι και θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι θα μας κάνει πιο ώριμους και θα μας δείξει τον δρόμο για την συνέχεια που έρχεται".

TAGS ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ