ΠΣΑΚΚ

Δεύτερο τουρνουά 3x3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" από τον ΠΣΑΚ στο ΟΑΚΑ

Δεύτερο τουρνουά 3x3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" από τον ΠΣΑΚ στο ΟΑΚΑ
PHOTO CREDITS: PSAK

Μετά από το επιτυχημένο τουρνουά 3x3 στη Θεσσαλονίκη ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ακόμα ένα αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ.

Το πρώτο τουρνουά 3x3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" στη Θεσσαλονίκη στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ο ΠΣΑΚ ανακοίνωσε ακόμα ένα αυτή τη φορά στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ το διήμερο 4-5 Ιουνίου.

Τα τουρνουά διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, το ΟΑΚΑ, οι τοπικοί Δήμοι και οι περιφέρειές τους, οι τοπικές Ενώσεις, καθώς και οι Σύνδεσμοι Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της ΕΟΚ και του πρωτοποριακού προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά".

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Το πάρκινγκ του κολυμβητηρίου θα γεμίσει με δεκάδες μπασκέτες, αμέτρητες πορτοκαλί μπάλες και εκατοντάδες φίλους του αθλήματος, που έχει φέρει τις περισσότερες επιτυχίες στη χώρα μας.

Τα εφετινά τουρνουά 3Χ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, το ΟΑΚΑ, οι τοπικοί Δήμοι και οι περιφέρειές τους, οι τοπικές Ενώσεις, καθώς και οι Σύνδεσμοι Κριτών και Διαιτητών, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της ΕΟΚ και του πρωτοποριακού προγράμματος "Ζήσε Αθλητικά".

Συμπαίκτης των διοργανωτών είναι και η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο.

"Με μεγάλη μας χαρά και ενθουσιασμό υποδεχόμαστε, συνδιοργανώνουμε, στις εγκαταστάσεις μας στο Ο.Α.Κ.Α. την εξαιρετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ "3on3 streetball".

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μία συνεργασία που ενδυναμώνει το ρόλο του αθλητισμού ως μέσο κοινωνικής ένταξης, αποδοχής, με στόχο να προωθήσει την πάταξη κάθε μορφής βίας και να εισάγει τη συμμετοχή, το σεβασμό, την ισότητα, με σύγχρονη παιδαγωγική προσέγγιση μέσα από τον αθλητισμό και το ομαδικό παιχνίδι.

Το Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης» συμμετέχει ενεργά σε δράσεις ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης, πρόληψης, που υλοποιούνται με στόχο τη στήριξη παιδιών-νέων ανθρώπων, μέσω της αναγνώρισης της δύναμης των μηνυμάτων των αθλητών μας και της κοινής δέσμευσής μας για μία γενιά πραγματικά ενωμένη", δήλωσε ο Συντονιστής Γενικού Διευθυντή στο Ο.Α.Κ.Α. Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ και να παίξουν μαζί τους. Να υπενθυμίσουμε τις υπόλοιπες πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τα τουρνουά:

  • 4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΟΑΚΑ (P6 - Parking κολυμβητηρίου)
  • 11-12-13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΚΙΑΘΟΣ (1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ)
  • 18-1919 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
  • 25-26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΑΙΓΑΛΕΩ (ΝΙΚ.ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ)
  • 28-29-30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΡΕΘΥΜΝΟ (ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ)
  • 2-3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΧΑΝΙΑ (1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 1)"
TAGS ΠΣΑΚΚ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ