ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δεν παίζει ο Νέντοβιτς στο Παναθηναϊκός - Αναντολού Εφες, έξω και ο Λάρκιν

Ο Νέντοβιτς μαρκάρεται από τον Τζέιμς στο Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ για τη EuroLeague
Ο Νέντοβιτς μαρκάρεται από τον Τζέιμς στο Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ

Δεν θα παίξει στο αποψινό ματς με την Αναντολού Εφές ο Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς ο Γιώργος Βόβορας θα τον προφυλάξει για την διαβολοβδομάδα που ακολουθεί στη EuroLeague.

Χωρίς τον Νεμάνια Νέντοβιτς θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Αναντολού Εφές (13/11 στις 21:00) για την 8η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Σέρβος περιφερειακός ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βόβορας να τον αφήνει εκτός δωδεκάδας για να τον προφυλάξει εν όψει της διαβολοβδομάδας που ακολουθεί.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Βαλένθια στις 17/11 και στη Βιτόρια με τη Μπασκόνια στις 19/11, με τον Παναθηναϊκό να έχει ανάγκη τον υγιή Νέντοβιτς και όχι έναν παίκτη του επιπέδου του που θα είναι καταπονημένος.

Τι θα χάσουν οι πράσινοι; 15.6 πόντους (48.6% έχει στο τρίποντο ο Σέρβος), 2.8 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ, με τον Σέλβιν Μακ να καλείται στο ντεμπούτο του να καλύψει σημαντικό μέρος από την απουσία του έμπειρου γκαρντ.

Μεγάλη απουσία θα έχει και η Αναντολού Εφές, καθώς ο Σέιν Λάρκιν δεν θα βρίσκεται στη δωδεκάδα της. Ο Αμερικανός έχει μόλις μία συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση, στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (15 πόντοι από 1/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4/7 βολές, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 20:09).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ