ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δεν παίζει ο Μαυροκεφαλίδης

INTIME SPORTS

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό καθώς θα προφυλάξει το πόδι του στο ματς με την ΑΕΚ

Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να στερείται για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη

Ο Έλληνας σέντερ ο οποίος τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στη Γερμανία πατάει πλέον το πόδι του, αλλά δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμά που του απαγόρευσε τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ.

Έτσι, θα προφυλαχθεί και στο κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ και από βδομάδα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά για το παιχνίδι της Ευρωλίγκα κόντρα στη Μάλαγα.

Άλλωστε, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα τραυματισμών εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ το οποίο θα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα καταρχήν στις νίκες και εν συνεχεία στις καλές εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ