ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Corriere di Bologna: "Σκαριόλο ο διάδοχος του Τζόρτζεβιτς στην Βίρτους"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας 2016 ERIC GAY/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Corriere di Bologna" η Βίρτους Μπολόνια έχει ήδη αποφασίσει να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Σέρχιο Σκαριόλο, ο οποίος θα είναι ο διάδοχος του (πρωταθλητή) Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Σέρχιο Σκαριόλο είναι εδώ και καιρό ο εκλεκτός της διοίκησης της Βίρτους Μπολόνια για την θέση του προπονητή και, σύμφωνα με την "Corriere di Bologna", θα είναι ο διάδοχος του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα η Βίρτους θα ενημερώσει άμεσα τον Τζόρτζεβιτς ότι θα αποτελέσει παρελθόν, με τον Σκαριόλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ασίσταντ κόουτς στους Ράπτορς και ως πρώτος προπονητής στην εθνική Ισπανίας, να αναμένεται να πάρει την θέση του.

Σύμφωνα με την "Coriere di Bolonga" η κατάκτηση του πρωταθλήματος γύρισε το κλίμα ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας για τον Τζόρτζεβιτς, ωστόσο αυτό δεν άλλαξε την άποψη της διοίκησης, η οποία είχε πάρει εδώ και καιρό την απόφασή της. Εδώ και μήνες για την ακρίβεια και το φιάσκο του περασμένου Δεκεμβρίου, όταν αρχικά ο Τζόρτζεβιτς απολύθηκε, αλλά ακολούθως... επαναπροσλήφθηκε έπειτα από 21 ώρες.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ