ΙΣΠΑΝΙΑ

Copa del Rey: Μπανταλόνα και Τενερίφη στα ημιτελικά

Copa del Rey: Μπανταλόνα και Τενερίφη στα ημιτελικά
@BASKETBALLCL

Η Μπανταλόνα και η Τενερίφη πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa del Rey, σε βάρος της Μπασκόνια και της Γκραν Κανάρια αντίστοιχα.

Η Μπανταλόνα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως το Copa del Rey διεξάγεται στην έδρα της, πετώντας εκτός συνέχειας την Μπασκόνια (94-81). Οι γηπεδούχοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο και καλύτερο τον Άντε Τόμιτς των 18 πόντων και των 5 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, η Μπασκόνια πλήρωσε την απογοητευτική αμυντική εικόνα που είχε στο δεύτερο μέρος, όπου δέχθηκε 59 πόντους -αντίθετα, έβαλε 39 πόντους.

Νωρίτερα, η Τενερίφη κυριάρχησε στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια, φτάνοντας σχετικά άνετα στη νίκη - πρόκριση (89-73) στα ημιτελικά του Copa del Rey. Ο Χάιμε Φερνάντεθ (26 πόντοι με 4/6 τρίποντα) και ο Μπρούνο Φιτιπάλντο (15 πόντοι με 3/5 τρίποντα) ήταν αυτοί που έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. Θυμίζουμε πως στον πρώτο, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ