ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χριστοδούλου: "Ο Πανιώνιος δίψαγε χρόνια για μια τέτοια επιτυχία, κάθε χρόνο άνοδος"

Χριστοδούλου: "Ο Πανιώνιος δίψαγε χρόνια για μια τέτοια επιτυχία, κάθε χρόνο άνοδος"
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Γενικός Διευθυντής του Πανιωνίου και θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Φάνης Χριστοδούλου, μίλησε για τους στόχους των κυανέρυθρων μετά από την κατάκτηση του UNICEF Trophy και την πρόκριση στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη Γενικού Διευθυντή στον αγαπημένο του Πανιώνιο, πανηγύρισε με όλη του την καρδιά του την κατάκτηση του UNICEF Trophy και το εισιτήριο που πήραν οι κυανέρυθροι για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο μπέμπης του ελληνικού μπάσκετ τόνισε ακόμη πως στόχος του Πανιωνίου είναι η άνοδος από τη Β' Εθνική στα μεγάλα σαλόνια της Basket League, ενώ σημείωσε πως ελπίζει το νέο γήπεδο να είναι έτοιμο μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

"Είναι μια αρχή σήμερα. Έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση, γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με παιδιά που μπορούν να παίξουν Α1 όχι μόνο Β΄Εθνική. Τα έχω δει όλα. Έχω δει διαιτησίες που δεν υπάρχουν. Και σήμερα διαμαρτυρόμασταν γιατί πραγματικά υπάρχει θέμα.

Έγινε μια κίνηση από τον Χρήστο Μαγγίνα, ήμασταν συμπαίκτες στον Πανιώνιο. Κάλεσε αυτούς τους δύο ανθρώπους που ήταν συμμαθητές του στο σχολείο. Πρώτη κίνηση ήταν να με καλέσει έμενα και κάναμε μια σοβαρή κουβέντα. Αυτά τα παιδιά έχουν όνειρο να ανεβάσουν την ομάδα μέχρι την Α1. Θα έχουν στήριξη αργότερα και από άλλους φίλους τους. Πιστεύω η ομάδα να φτάσει ψηλά.

Το γήπεδο περιμένουμε σε μια διετία, άντε τρία χρόνια να έχει τελειώσει. Στόχος είναι κάθε χρόνο και μία άνοδος, τίποτα άλλο. Για την ώρα έχουμε μόνο νίκες και θα συνεχίσουμε. Αν κάνουμε ήττα θα είναι στο Final Eight", ανέφερε αρχικά.

Ωστόσο, στο ο κ. Χριστοδούλου εξέφρασε και ένα παράπονο σχετικά με την απόφαση της ομοσπονδίας να μην επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων, παρά μόνο παιδιών, σε αυτά τα παιχνίδια για το UNICEF Trophy: "Ο κόσμος επέστρεψε, βλέπει τι δουλειά γίνεται στην ομάδα. Βέβαια ούτε σήμερα, ούτε στον ημιτελικό είχε κόσμο στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος δίψαγε χρόνια για μια τέτοια επιτυχία και ο κόσμος δεν είναι εδώ να χαρεί".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ