ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: "Το μόνο που έκανα ήταν να σκοράρω όταν μου έδιναν την μπάλα"

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού AKTOR σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για τη EuroLeague 2023-2024 στο "Άουντι Ντομ", Μόναχο | Παρασκευή 6 Απριλίου 2024
Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού AKTOR σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπάγερν για τη EuroLeague 2023-2024 στο "Άουντι Ντομ", Μόναχο | Παρασκευή 6 Απριλίου 2024 INTIME SPORTS

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε για την απόδοσή του κόντρα στην Μπάγερν και για τον επόμενο στόχο του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ήταν από τους διακριθέντες στη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν στο Μόναχο με 14 πόντους (με 3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 25'57''.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ μίλησε στο flash interview της EuroLeague και εξήγησε για την τελευταία αγωνιστική: "Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στην κανονική περίοδο για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και να τερματίσουμε στη 2η θέση".

Σε σχόλιο για τον αντίπαλο, είπε: "Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ επικίνδυνη, που έχει νέα παιδιά και ταλέντο, όμως κι εμείς το ίδιο".

Τέλος, για την απόδοσή του στο παιχνίδι, παρότι ήρθε από τον πάγκο: "Είμαστε ομάδα με βάθος. Το μόνο που έκανα ήταν να σκοράρω όταν μου έδιναν την μπάλα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ