ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ

Χωρίς τον Ποκουσέβσκι η Σερβία στο Προολυμπιακό

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι σε αγώνα Θάντερ - Τζαζ, στο τελευταίο παιχνίδι της ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ
Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι σε αγώνα Θάντερ - Τζαζ, στο τελευταίο παιχνίδι της ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ 2021 AP PHOTO/SUE OGROCKI

Μετά τον Νίκολα Γιόκιτς ένας ακόμα παίκτης του ΝΒΑ, ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι αποφάσισε να μην συνεχίσει την προετοιμασία με την Εθνική Σερβίας εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Την απόφασή του να μην συνεχίσει την προετοιμασία με την Εθνική Σερβίας και να εστιάσει στην φυσική του κατάσταση και την αγωνιστική του προετοιμασία, ανακοίνωσε στον κόουτς Κοκόσκοφ, ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι. Σύμφωνα λοιπόν με την mozzasport, ο παίκτης των Θάντερ αποφάσισε να μην ενισχύσει την Σερβία εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά και να εστιάσει στην προσωπική του βελτίωση.

Την ίδια απόφαση φαίνεται να πήρε και ο Σμάιλαγιτς που θα απουσιάσει και αυτός από τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, ενώ ήδη έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να μην συνεχίσει και ο Νίκολα Γιόκιτς.

Ο κόουτς Κοκόσκοφ μάλιστα δήλωσε πως η απόφαση του Ποκουσέβσκι είναι σεβαστή αλλά πως η Εθνική ομάδα θα μπορούσε να του δώσει σημαντικά εφόδια για το μέλλον του. "Ο Ποκουσέβσκι αποφάσισε να αφιερωθεί στην σωματική προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν. Σέβομαι την απόφασή του, αλλά με το ταλέντο που διαθέτει θα μπορούσε να μάθει πολλά από την Εθνική ομάδα. Ο Σμάιλαγιτς πήρε την ίδια απόφαση, να προετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο".

Η Σερβία συνεχίζει να χάνει πολύτιμα εργαλεία εν όψει και του τουρνουά "Ακρόπολις Eurobank" το διάστημα 18-20/6 στην Αθήνα αλλά κυρίων εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά εκεί όπου θα διεκδικήσει τη θέση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

TAGS ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ