ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς τον Μάρτιν ο Ολυμπιακός απέναντι στη Βιλερμπάν, πρόβλημα και με Λαρεντζάκη

Ο Μάρτιν απέναντι στον Γουίλιαμς στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια για την EuroLeague 2020/21
Ο Μάρτιν απέναντι στον Γουίλιαμς EUROKINISSI

Τον κορυφαίο ψηλό του, τον Χασάν Μάρτιν, θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό εντός έδρας ματς με τη Βιλερμπάν. Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Λαρεντζάκης, αλλά είναι στην 12αδα, μαζί με τον Αντώνη Κόνιαρη.

Με μια σημαντική απουσία (πέρα από τον Κώστα Παπανικολάου) θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Βιλερμπάν απόψε στο ΣΕΦ (21:30) για την 20η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο Χασάν Μάρτιν πιέστηκε για να αγωνιστεί στο Τελ Αβίβ, αυτή τη φορά όμως αποφασίστηκε να μείνει εκτός δωδεκάδας με τον Αντώνη Κόνιαρη να παίρνει τη θέση του στη δωδεκάδα πριν αναχωρήσει για την Ομπραδόιρο στην οποία θα παίξει έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει φέτος 9.4 πόντους από 76% στο δίποντο και 75% στις βολές, μαζί με 5.2 ριμπάουντ ανά 23:20 λεπτά σε 18 αγώνες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πρέπει να καλύψει το κενό του εκ των έσω, απέναντι στον θηριώδη Μουστάφα Φαλ και την παρέα του.

Πρόβλημα στη μέση αντιμετωπίζει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος όμως θα είναι στην 12αδα και αναλόγως πώς θα νιώθει, θα αποφασιστεί αν θα χρησιμοποιηθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ