EUROLEAGUE

Χωρίς τον Άλεκ Πίτερς ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Βαλένθια

Χωρίς τον Άλεκ Πίτερς ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Βαλένθια
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Οριστικά εκτός δωδεκάδας ο Άλεκ Πίτερς, με τον Ολυμπιακό να καλύπτει εκ των έσω το κενό του στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια.

Δικαιολογημένος απόντας ο Άλεκ Πίτερς στο αποψινό Ολυμπιακός - Βαλένθια (15/12, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24), με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ενημερώνει ότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague καθώς περιμένει τη γέννηση του παιδιού του.

Ο Πίτερς έχει φέτος 15.4 πόντους (59% στο δίποντο, 55% στο τρίποντο, 93% στις βολές), 5.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 18.1 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:55 σε 13 αγώνες. Θα χάσει το πρώτο του ματς, ωστόσο στον Ολυμπιακό αντιλαμβάνονται ότι κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερα από το μπάσκετ και στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτή την ευχάριστη στιγμή της ζωής του.

Στη θέση τέσσερα θα παίξουν έτσι ο Λουκ Σίκμα, ο Φιλίπ Πετρούσεβ και ο Κώστας Παπανικολάου, με τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σακίλ ΜακΚίσικ, Ίγκνας Μπραζντέικις να έχουν και εκείνοι αναβαθμισμένο ρόλο και περισσότερα λεπτά στο τρία.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ