ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Βιλερμπάν

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε προσπάθειά του για σουτ
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε προσπάθειά του για σουτ EUROKINISSI

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, με τον αρχηγό του "τριφυλλιού" να τίθεται εκτός για τον αυριανό (13/1) αγώνα με την Βιλερμπάν λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Με μία σημαντική απουσία και μάλιστα της τελευταίας στιγμής θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον αυριανό (13/1) αγώνα με την Βιλερμπάν, αφού τέθηκε εκτός ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να προφυλαχθεί και να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Παράλληλα, η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής (15/1) με την Φενέρμπαχτσε για την 20η αγωνιστική χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Χαραλαμπίδης, τόνισε για την κατάσταση του διεθνή φόργουορντ: "Δεν θα έχουμε τον Παπαπέτρου λόγω προβλήματος στο γόνατο και δεν θέλουμε να επιβαρυνθεί. Θα καλύψουμε το κενό εκ των έσω και τα παιδιά είναι έτοιμα να βγουν μπροστά και να μπουν σε άλλη διαδικασία. Θα δούμε αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Παρασκευή."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ