EUROLEAGUE

Χωρίς Μιλουτίνοβ, Σβεντ, Λάρκιν, Πάντερ η 2η αγωνιστική της EuroLeague 2020/21

Χωρίς Μιλουτίνοβ, Σβεντ, Λάρκιν, Πάντερ η 2η αγωνιστική της EuroLeague 2020/21

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι ομάδες της Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ και η Χίμκι στους αγώνες τους για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague 2020/21. Δείτε τις σημαντικότερες απώλειες των ομάδων της διοργάνωσης.

Η δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague 2020/21 βρίσκεται προ των πυλών. Το πρόγραμμα ανοίγει σήμερα Πέμπτη (8/10) με τους αγώνες ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μακάμπι Τελ Αβίβ (20:00), Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε (20:30) και Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (22:00) καθώς το Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Μπαρτσελόνα μετατέθηκε για το απόγευμα της Παρασκευής (9/10 στις 19:00).

Εκτός παρκέ θα μείνουν σήμερα ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο Σεμέν Αντόνοφ και ο Γιάνις Στρέλνιεκς για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς αναρρώνουν από τον κορονοϊό, ενώ η Μακάμπι δεν θα έχει τον εδώ και πολλούς μήνες απόντα Όμρι Κάσπι, ούτε και τον Τζον Ντιμπαρτολομέο.

Η Εφές θα παλέψει με τη Φενέρμπαχτσε χωρίς τον Σέιν Λάρκιν που δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ενώ η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοβ αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του αναπληρωματικού πόιντ γκαρντ Λίο Βέστερμαν.

Από τα αυριανά ματς, η Χίμκι θα πάει με σύνθεση ανάγκης στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις, καθώς δεν θα αγωνιστούν οι Αλέξι Σβεντ, Έρικ ΜακΚόλουμ, Στέφαν Γιόβιτς και οι ασθενείς από κορονοϊό Τίμα, Βορόνοφ, Μίκι, ενώ στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν θα αγωνιστούν οι Πιερ Τζάκσον - Λευτέρης Μποχωρίδης από τους πράσινους και ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ από τους Πειραιώτες. Αμφίβολοι είναι οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Άαρον Γουάιτ.

Η Αρμάνι Μιλάνο, τέλος, δεν θα έχει στον εντός έδρας αγώνα με τη Βιλερμπάν ούτε τον Κέβιν Πάντερ, ούτε τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ. Και οι δύο αναρρώνουν από τραυματισμούς.

Photo credits: @cskabasket

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΧΙΜΚΙ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ