ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μπάγερν

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στον αποψινό αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου. Άρρωστος ο Αντώνης Κόνιαρης.

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τη Μπάγερν Μονάχου απόψε (21:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας να πρέπει να στερηθεί τις υπηρεσίες του πιο αθλητικού περιφερειακού του απέναντι στους Βαυαρούς, ενώ απόντας θα είναι και ο Κώστας Παπανικολάου που θα χάσει αρκετά ακόμη παιχνίδια.

Εκτός αγώνα θα μείνει και ο ασθενής Αντώνης Κόνιαρης, με τον Μπαρτζώκα να καλείται πλέον να βρει λύσεις για το μαρκάρισμα παικτών όπως ο Γουέιντ Μπάλντουιν κι ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ, με τον Τσαρλς Τζένκινς να περιμένει ότι τα λεπτά του θα είναι απόψε αυξημένα.

Ο ΜακΚίσικ έχει φέτος 9.9 πόντους από 55% στο δίποντο, 25.6% στο τρίποντο και 72.7% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.5 κλεψίματα ανά 22:22 συμμετοχής σε 16 αγώνες της EuroLeague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ