EUROLEAGUE

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα της EuroLeague

Ο Γουίλ Κλάιμπερν με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Γουίλ Κλάιμπερν με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ EUROKINISSI

Η EuroLeague ανακοίνωσε την δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν με τους Σέιν Λάρκιν και Μπράντον Ντέιβις να συμπεριλαμβάνονται σε αυτή αλλά με τον Μάικ Τζέιμς να απουσιάζει.

Τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν 2020/21 ανακοίνωσε η EuroLeague με τους Λάρκιν, Ντέιβις, Ντε Κολό, Σίλντς και Κλάιμπερν να έχουν βρει τη θέση τους σε αυτή. Ο καθένας από τους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα, βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η απουσία του Μάικ Τζέιμς από αυτή.

Τη φετινή σεζόν στην διοργάνωση ο Λάρκιν είχε μέσο όρο 15 πόντους με 4.2 ασίστ σε 28:40 λεπτά συμμετοχής με την Εφές την ώρα που ο Ντε Κολό έπαιζε με μέσο όρο 15.8 πόντους και 3.9 ασίστ σε 27:30 λεπτά συμμετοχής με την Φενέρμπαχτσε. Αντίστοιχα, ο παίκτης της Μπαρτσελόνα, Μπράντον Ντείβις είχε μέσο όρο 12.1 πόντους και 4.3 ριμπάουντ σε 21:14 λεπτά συμμετοχής ενώ ο Σέιβον Σιλντς της Αρμάνι Μιλάνο σκοράρει 13.9 πόντους μέσο όρο με 3.9 ριμπάουντ σε 26:49 λεπτά στο παρκέ.

Νωρίτερα μες στην εβδομάδα, η EuroLeague ανακοίνωσε και την κορυφαία πεντάδα της σεζόν με τους Μίροτιτς, Μίτσιτς, Πάνγκος και Λούτσιτς να βρίσκονται σε αυτή και τον Ταβάρες να κλείνει την πεντάδα των κορυφαίων της σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ