ΧΙΜΚΙ

Χίμκι: Ο Γιόβιτς έφυγε από τη Ρωσία

Ο Στέφαν Γιόβιτς με τη φανέλα της Χίμκι
Ο Στέφαν Γιόβιτς με τη φανέλα της Χίμκι EUROKINISSI

Ο Στέφαν Γιόβιτς δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Χίμκι με την Μπασκόνια, με δημοσίευμα του εξωτερικού να κάνει λόγο για αποχώρησή του από τη Ρωσία.

Η Χίμκι γνώρισε το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου τη 16η διαδοχική ήττα στην EuroLeague, αυτή τη φορά με θύτη την Μπασκόνια. Η ρωσική ομάδα παρατάχθηκε ξανά με πολλές απουσίες, μία εκ των οποίων αφορούσε στον Στέφαν Γιόβιτς.

Ο 30χρονος γκαρντ δεν έχει παίξει στην EuroLeague από το ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αγώνας που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί ο τελευταίος του με τη φανέλα της Χίμκι. Κι αυτό γιατί, όπως τονίζει ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από τη Μόσχα, με το μέλλον του στον ρωσικό σύλλογο να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο.

Με τη Χίμκι άλλωστε να έχει πετάξει λευκή πετσέτα στη φετινή σεζόν και κάποιους παίκτες να έχουν ήδη αποχωρήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν θα ήταν κάτι απροσδόκητο να τους ακολουθήσει κι ο Στέφαν Γιόβιτς.

Τη φετινή σεζόν, ο έμπειρος πλεϊμέικερ έχει παίξει σε μόλις οκτώ αγώνες της EuroLeague, μετρώντας 4.4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3.1 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 23'04'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΧΙΜΚΙ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ