EUROLEAGUE

Χίκμαν: "Ήρωάς μου ο Σπανούλης"

Χίκμαν: "Ήρωάς μου ο Σπανούλης"

Ο Ρίκι Χίκμαν αποκάλυψε τον δικό του "EuroLeague Hero", με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι ο... εκλεκτός του (VIDEO).

Η EuroLeague συνεχίζει να ρωτά τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης για τον παίκτη που θα χαρακτήριζαν ως "ήρωά" τους, με τον Ρίκι Χίκμαν να είναι ο επόμενος που κλήθηκε να δώσει απαντήσεις.

" Ο Βασίλης Σπανούλης", εξήγησε ο πλεϊμέικερ της Μπάμπεργκ, ο οποίος αιτιολόγησε την επιλογή του, επισημαίνοντας πως " έχει τη λύση για κάθε άμυνα. Είναι από αυτούς που βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και μπορεί να πληγώσει στην επίθεση".

Δεν περιορίστηκε σε αυτά, αφού επανέφερε στην μνήμη του τον τελικό του Λονδίνου. Τότε που ο "Kill Bill" έμεινε άποντος στο α' μέρος, για να αναλάβει δράση μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, για να σημειώσει 22 πόντους και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο back to back σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

" Είναι σκληρός πνευματικά, το απέδειξε στο Λονδίνο. Είχε μηδέν πόντους στο α' μέρος, αλλά βγήκε μετά από τα αποδυτήρια και έβαλε 22 πόντους. Φοβερός", κατέληξε ο Ρίκι Χίκμαν, ο οποίος με τη σειρά του έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης ένα χρόνο αργότερα. Θυμίζουμε ότι τα κατάφερε με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Μιλάνο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ