ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χεζόνια σε Γιαμπουσέλε μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό: "Άλλαξες την γαμ...νη σεζόν για εμάς, χάρη σε εσένα φτάσαμε εδώ"

Χεζόνια σε Γιαμπουσέλε μετά τον τελικό με τον Ολυμπιακό: "Άλλαξες την γαμ...νη σεζόν για εμάς, χάρη σε εσένα φτάσαμε εδώ"
PRINTSCREEN

Ο Μάριο Χεζόνια αποθέωσε τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε μετά τον τελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό, με VIDEO να τον δείχνει να λέει στον Γάλλο ότι άλλαξε όλη την σεζόν για τους Μαδριλένους, υποννοώντας το σκηνικό με τον τσακωμό με την Παρτίζαν στα playoffs.

Η Ρεάλ κατέκτησε την EuroLeague χάρη στην νίκη της στον τελικό του Final Four επί του Ολυμπιακού. Πολλοί στάθηκαν στα άγρια επεισόδια με την Παρτίζαν στο Game 2 στα playoffs που έφεραν τούμπα την σειρά. Ο Μάριο Χεζόνια το ξέρει αυτό και μετά τον τελικό φρόντισε να αποθεώσει τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε, που δεν αγωνίστηκε στο Final Four λόγω της φονικής λαβής που έκανε στον Ντάντε Έξουμ που έφερε τιμωρία 5 αγωνιστικών.

Με τον τελικό να έχει ολοκληρωθεί, ένα VIDEO ισραηλινού σάιτ δείχνει τον Κροάτη να προσεγγίζει τον συγκινημένο Γιαμπουσέλε, να τον αγκαλιάζει και να του λέει: "Άλλαξες την γαμ...νη σεζόν για εμάς αδελφέ μου. Χάρη σε εσένα φτάσαμε μέχρι εδώ".

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ επέστρεψε από το 0-2 κόντρα στην Παρτίζαν - νικώντας δύο σερί παιχνίδια στο Βελιγράδι πριν κλείσει την σειρά στην Μαδρίτη στο Game 5 - και πήρε την πρόκριση με 3-2 νίκες στο Final Four, όπου και έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου.

Θυμηθείτε τα άγρια επεισόδια στο Game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE FINAL FOUR 2023 EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ