ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Μην κατηγορείτε τον Παναθηναϊκό, κατηγορήστε εμένα, δεν είναι οικονομικό το θέμα"

Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Με ένα μήνυμά του στο twitter ο Μάριο Χεζόνια ζήτησε από τους φίλους του Παναθηναϊκού να μην κατηγορήσουν τους "πράσινους" για την μη επίτευξη συμφωνίας αλλά αυτόν, τονίζοντας ότι σε αυτή την φάση της καριέρας του δεν μπορεί να επιλέξει με βάση την καρδιά του.

Ο Μάριο Χεζόνια είπε "όχι" στην πρόταση παραμονής του Παναθηναϊκού και ενώ οι πληροφορίες από την Κροατία τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στην Ούνικς, ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει στους φίλους του "τριφυλλιού" ότι αυτός ευθύνεται για την μη ανανέωση της συνεργασίας και όχι η "πράσινη" ΚΑΕ.

Με έναν φίλο του Παναθηναϊκού να λέει στον Κροάτη στο twitter ότι στον Παναθηναϊκό είναι "ανόητοι" επειδή δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του, ο Χεζόνια απάντησε, γράφοντας:

"Δεν είναι ανόητοι φίλε, είναι αληθινοί. Δεν θέλω να κατηγορείτε την ομάδα, κατηγορήστε εμένα. Νιώθω ότι τους απογοήτευσα όλους επειδή δεν μπορούσα να πάρω μία απόφαση και δεν μπορώ να αποφασίσω με βάση την καρδιά μου αυτή τη στιγμή. Δεν θα φορέσω την φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας και δεν θα παίξω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ποτέ".

Δείτε το σχετικό post:

Το tweet του Μάριο Χεζονια
Το tweet του Μάριο Χεζονια PRINTSCREEN/MARIO HEZONJA OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Λίγο αργότερα μάλιστα ο Χεζόνια έγραψε ξανά στο twitter: "Είμαι κάτι περισσότερο από απογοητευμένος και συντετριμμένος" ενώ σε άλλο σχόλιο φίλου του τριφυλλιού απάντησε πως "δεν είναι οικονομικό το θέμα ρε φίλε, ποτέ! Θα επιστρέψω σπίτι σύντομα".

Το tweet του Μάριο Χεζόνια
Το tweet του Μάριο Χεζόνια PHOTO CREDITS: TWITTER
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ