ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Χεζόνια: "Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, φαινόταν ότι ήμουν το πρόβλημα ενώ ίσχυε το αντίθετο"

Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα της Ρεάλ
Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα της Ρεάλ INTIME

Ο Μάριο Χεζόνια επανέλαβε για πολλοστή φορα ότι ήθελε να φοράει ακόμα την φανέλα του Παναθηναϊκού και ότι λάτρεψε κάθε στιγμή που ήταν παίκτης του, προσθέτοντας ότι τελικά αυτό πλήγωσε την φήμη του.

Ο Μάριο Χεζόνια εξακολουθεί να δηλώνει το ίδιο πράγμα σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί από τότε που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό: Ήθελε να φοράει ακόμα την πράσινη φανέλα.

Ο Κροάτης φόργουορντ παραχώρησε νέα συνέντευξη - αυτή την φορά στην ιστοσελίδα "basketnews" - και με την συζήτηση να πηγαίνει για ακόμα μία φορά στην αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και τις προσπάθειες επανασύνδεσης, επανέλαβε λίγο-πολύ τα ίδια πράγματα.

"Το εννοούσα ότι δεν ήθελα να έρθω ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ. Όταν όμως είσαι παίκτης... δεν γίνεται να είσαι τόσο ειλικρινής όσο εγώ, επειδή στο τέλος όλα αυτά γυρίζουν πάνω σου" δήλωσε αρχικά ο Χεζόνια, για να προσθέσει: "Είχα όλη την καλή διάθεση. Έκανα μία επανεκκίνηση πνευματικά, σωματικά, μπασκετικά και προσωπικά. Και ο Παναθηναϊκός ήταν σπουδαία κατάσταση για εμένα. Λάτρεψα το διάστημα που π0έρασα εκεί. Ήθελα να μείνω και να παίξω εκεί. Αλλά στο τέλος φαινόταν ότι εγώ ήμουν το πρόβλημα, ενώ ίσχυε το αντίθετο".

Κλείνοντας το θέμα, ο Χεζόνια τόνισε: "Είπα όσα είπα για τον Παναθηναϊκό και αυτό γύρισε εναντίον μου. Ναι, δεν ήθελα να έρθω στο ΟΑΚΑ ως παίκτης άλλης ομάδας. Αυτές ήταν οι προθέσεις μου. Είχα έντονα συναισθήματα και το εννούσα όταν είπα ότι ήθελα να μείνω. Αλλά αυτό τελικά μου στοίχισε".

Στον επίλογο της συνέντευξή του ο Κροάτης κλήθηκε να σχολιάσει τα μεγάλα ντέρμπι ανά χώρα που έχει αγωνιστεί σε σχέση με το... μίσος που υπάρχει και έβαλε πιο πάνω από όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό: "Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι πρώτο. Μετά για... δέκα σειρές δεν υπάρχει κανένα άλλο. Ακολουθεί το Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας και τρίτο θα έβαζα το Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ. Το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μοιάζει με διακοπές μπροστά σε αυτά. Είναι πιο ειρηνική η κατάσταση, αλλά η ατμόσφαιρα είναι όμορφη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ