EUROLEAGUE

Χεζόνια: "Η καλύτερη ατμόσφαιρα του κόσμου είναι στο Βελιγράδι"

Χεζόνια: "Η καλύτερη ατμόσφαιρα του κόσμου είναι στο Βελιγράδι"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Την μπασκετική ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι αποθέωσε πριν από το ματς της Ρεάλ με την Παρτίζαν ο Μάριο Χεζόνια, που ρωτήθηκε για πολλοστή φορά αναφορικά με το επαγγελαμτικό του μέλλον, αλλά δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Λίγο πριν από τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρτίζαν και τη Ρεάλ Μαδρίτης (21/3, 21:30, Novasports 6, Match Center από το SPORT24) για την 31η αγωνιστική της EuroLeague ο Μάριο Χεζόνια μίλησε στα σερβικά ΜΜΕ αναφορικά με τις δυνατότητες της ομάδας του Τσους Ματέο, το μέλλον του, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί στο Βελιγράδι.

Για το μέλλον του: "Δεν σκέφτομαι τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι λαμβάνω πολλά μηνύματα και είμαι ευγνώμων σε όλους τους οπαδούς που με ακολουθούν και με σέβονται. Προσπαθώ να το ανταποδίδω στο παρκέ. Όσο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι συγκεντρωμένος στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο μέγιστο βαθμό. Ας επαναλάβουμε την περσινή επιυυχία, αν είναι δυνατό και μετά θα είναι πιο εύκολο να σκεφτώ το μέλλον".

Για την ατμόσφαιρα στη Stark Arena: "Δεν είναι πρόβλημα για εμάς τους 'ντόπιους'. Εγώ και ο Μούσα ξέρουμε ότι η καλύτερη ατμόσφαιρα του κόσμου είναι στο Βελιγράδι".

Για τη σημασία του ματς: "Κάθε παιχνίδι για την Παρτίζαν είναι το πιο σημαντικό της σεζόν. Ως οπαδός της EuroLeague και της Παρτίζαν, θα ήθελα να τους δω στα playoffs. Είναι σημαντικό και για μας, γιατί χάσαμε κάποια από τα πρόσφατα παιχνίδια μας με ανόητο τρόπο. Είχαμε τραυματίες και άρρωστους παίκτες, τα πάντα".

Για τη θέση της Ρεάλ: "Νομίζω ότι ένας αληθινός ανταγωνιστής και αθλητής βρίσκει κίνητρο όταν βρίσκεται στην κορυφή, για να παραμείνει εκεί. Νομίζω ότι είναι πιο εύκολο από το να φτάσεις εκεί. Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε να φτάσει στην πρώτη θέση. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην EuroLeague και είμαστε συγκεντρωμένοι στο μέγιστο μέχρι το τέλος. Ίσως δεν είναι τόσο σημαντικό να είσαι πρώτος στο τέλος της regular season, όσο να είσαι πρώτος και να κατακτήσεις το τρόπαιο τον Μάιο. Έχουμε αρκετή εμπειρία στην ομάδα για να έχουμε τέτοια νοοτροπία.

Στην EuroLeague ο καθένας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Χάσαμε και εμείς παιχνίδια, δεν είμαστε άτρωτοι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν εκεί, αλλά αν είμαστε όσο συγκεντρωμένοι ήμασταν στην αρχή της και όσο είμαστε τώρα, τότε πιστεύω πως θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να κάνουμε το repeat".

Για το αν μπορεί η Ρεάλ να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει την EuroLeague ενώ έχει τερματίσει πρώτη στην κανονική διάρκεια: "Γιατί όχι; Είναι οι αριθμοί εναντίον μας; Φυσικά και είναι. Κανείς δεν το έχει καταφέρει, κι αυτό είναι τεράστιο κίνητρο για μας. Και χρειαζόμαστε συνεχώς κίνητρο για να κερδίζουμε και να κυριαρχούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ