ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια για Παναθηναϊκό: "Να μιλήσουμε με επαγγελματισμό και να φερθούμε σωστά και στην Μπαρτσελόνα"

Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μάριο Χεζόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Μάριο Χεζόνια θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αρκεί να υπάρξει δικαιοσύνη και επαγγελματισμός στις διαπραγματεύσεις με τους πράσινους. "Δεν θα βιαστώ, περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω" είπε ο Κροάτης στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV.

Η σεζόν 2020/21 ολοκληρώθηκε, ο Μάριο Χεζόνια βρίσκεται πια στην προετοιμασία της Εθνικής Κροατίας που θα προσπαθήσει μέσω προολυμπιακού τουρνουά να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όμως το μυαλό του παραμένει στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό στον οποίο θέλει να συνεχίσει όπως δήλωσε στην εκπομπή Pick N' Roll της Cosmote TV.

"Είμαστε σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται για κάτι άγνωστο. Ο ατζέντης μου θα βρίσκεται σύντομα στην Ελλάδα, οι δύο πλευρές θα πρέπει να διαπραγματευθούν αλλά και να φερθούν σωστά στην Μπαρτσελόνα που έχει ακόμη και σήμερα τα δικαιώματά μου. Πρέπει να φερθούμε έξυπνα. Για εμένα ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια, μπορούν όμως να συμβούν τα πάντα στην μπασκετική αγορά και η συμπεριφορά όλων πρέπει να είναι δίκαιη. Πρέπει να μιλήσουμε με επαγγελματισμό. Περίπου τον Αύγουστο θα αποφασίσω, κάπου εκεί θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο. Δεν θα βιαστώ, πολλές επιλογές είναι ανοιχτές, θα πάρω τον χρόνο μου" ήταν τα σημαντικότερα λόγια του Κροάτη.

Δείτε τι είπε ο Μάριο Χεζόνια στην Cosmote TV:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ