EUROLEAGUE

Χεζόνια: "Άξιζα τις αποδοκιμασίες, δεν με συγχωρώ αλλά θέλω να επιστρέψω"

Χεζόνια: "Άξιζα τις αποδοκιμασίες, δεν με συγχωρώ αλλά θέλω να επιστρέψω"
EUROKINISSI

Να γυρίσει στον Παναθηναϊκό θέλει ο Μάριο Χεζόνια, που καταλαβαίνει τις αντιδράσεις του κόσμου εναντίον του. "Πήρα μια απόφαση με λάθος ανθρώπους" είπε ο Κροάτης περιφερειακός.

Πριν από λίγους μήνες έλεγε ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ελλάδα ως αντίπαλος, υποστήριζε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, τελικά μπήκε το βράδυ της Πέμπτης (11/11) στο ΟΑΚΑ, αποδοκιμάστηκε, νίκησε τους πράσινους με 74-72 και στο τέλος παραδέχθηκε στην NOVA πως άξιζε να ζήσει αυτή την έντονη και εχθρική εμπειρία.

"Έγιναν πολλά απόψε, αλλά νικήσαμε επειδή ήμασταν ψύχραιμοι" ήταν η πρώτη ατάκα του Κροάτη που συνέχισε λέγοντας ότι: "Ανατρίχιασα στην προσγείωσή μας στην Αθήνα, γιατί είναι πολύ δύσκολο να παίζεις απέναντι σε μια ομάδα που αγαπάς, απέναντι στους ανθρώπους σου. Δεν ήταν εύκολο, το έκανα και μου άξιζαν οι αποδοκιμασίες. Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο, έχει δίκιο, ούτε εγώ μπορώ να με συγχωρήσω. Τους συγχωρώ και θα τους αγαπώ για πάντα, όπως και την ομάδα. Μόνο Παναθηναϊκός, είμαι πιστός και δεν θα αλλάξει η αγάπη μου για την ομάδα. Πήρα μία απόφαση με λάθος ανθρώπους και φυσικά θέλω να γυρίσω".

TAGS EUROLEAGUE ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ